smaragdzoom.blogg.se

En blogg om mitt seglarliv och om min båt Smaragden SWE 105, Zoom.

GÄSTBOK

Publicerad 2012-11-07 08:00:00 i Gästbok

Hej bloggläsare!
Jag har skrivit i den här bloggen sedan början på juli 2012. Det vill säga från att jag köpte min nuvarande båt. I huvudsak är det tänkt att den skall handla om mitt seglande och segling och fix med min Smaragd SWE 105. En del annat smyger sig nog in ibland, men i huvudsak.
 
Bloggen har numera cirka 30 besökare per vecka och det är ju både riktigt roligt och en smula förvånande.
 
En del läsare är nog de närmast sörjande, andra vänner och bekanta från FB och kanske ytterligare någon som hittat hit från Smaragdförbundets hemsida. I övrigt har jag ingen som helst aning om vilka som läser bloggen.
 
Det vore kul att få lite koll på vilka läsarna är. Funktionerna i bloggen är ju inte jätteavancerade men jag tänkte att jag skapar en sida, "Gästbok", i en egen kategori, "Gästbok".
 
För att hitta till Gästboksidan klickar man bara på katergorin "Gästbok"!!!
 
Här kan ni besökare kan skriva en liten hälsning. Skriv i  kommentarsfältet, och tala om vem ni är och vad ni har för relation till mig (fast det bord jag ju veta), till Smaragder eller segling i allmänhet och hur ni hittat hit till bloggen.  Eller nåt annat ni vill skriva....
 
Hälsningar
Håkan

Kommentarer

Postat av: Jan Rutqvist

Publicerad 2012-11-10 12:04:41

Trevlig läsning i höstmörkret! Dina första stapplande steg i seglingsvärlden liknar mina. Jag köpte 15 år gammal en Lillslända (6 m, öppen, däckad, köl på planka, rel stor klass på norrlandskusten) och lånade en bok om segling på biblioteket. /Janne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela